<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
21.02.2022 610

Поки танки не покотяться. США розраховують на дипломатичне розв'язання конфлікту, - Блінкен

Сполучені Штати Америки розраховують на дипломатичне розв’язання конфлікту щодо загострення ситуації на Донбасі. Водночас вважають, що президент Російської Федерації Володимир Путін вже прийняв рішення.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на слова держсекретаря США Ентоні Блінкена.

"Ми вважаємо, що президент Путін прийняв рішення, але поки танки не покотяться... ми використовуватимемо кожну можливість і хвилину, щоб подивитися, чи зможе дипломатія все ще запобігти "російському вторгненню", - заявив Блінкен.

Нагадаємо, РБК-Україна писало про те, що президент Франції Еммануель Макрон та голова Російської Федерації Володимир Путін домовились працювати над організацією зустрічі тристоронньої робочої групи щодо ситуації в Україні.

Також видання розкриває усі подробиці, які відбуваються на Донбасі внаслідок загострення ситуації.

Оценка материала:

5.00 / 1
Поки танки не покотяться. США розраховують на дипломатичне розв'язання конфлікту, - Блінкен 5.00 5 1
Політика / Україна
21.02.2022 610
Еще материалы раздела «Україна»