<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
21.02.2022 666

США у разі вторгнення в Україну заборонять обробку транзакцій російських банків

Вже готовий перший пакет санкцій США проти Росії на випадок, якщо РФ вторгнеться в Україні. До того ж він включає заборону на обробку транзакцій великих російських банків.

Про це пише агентство Reuters із посиланням на джерела.

Зазначається, що санкції будуть спрямовані на скорочення кореспондентських відносин банків США та РФ, які дозволяють здійснювати міжнародні платежі.

Список банків, які можуть опинитися під санкціями, сформовано не до кінця. Проте, напевно, санкції торкнуться: ВТБ, Ощадбанку, ВЕБ.РФ і Газпромбанку.

Крім того, США у разі вторгнення РФ в Україну введуть санкції проти російських фізичних та юридичних осіб, які передбачають заморожування активів та заборону на будь-які транзакції.

Білий дім та Мінфін США вирішили не коментувати цю інформацію.

Оценка материала:

5.00 / 1
США у разі вторгнення в Україну заборонять обробку транзакцій російських банків 5.00 5 1
Політика / Україна
21.02.2022 666
Еще материалы раздела «Україна»