НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.02.2022 829

Ось що може статися з вашим організмом, якщо їсти огірки кожен день

Огірки - дуже корисний низькокалорійний овоч, щоденне вживання якого може зміцнити здоров'я. Особливо корисні огірки для нирок, адже вони містять багато води.

Про користь овоча розповіла доктор з США Люсія Гарсія, пише Quora. Пише rbc.ua. 

У чому користь огірків?

За словами медика, огірок може очистити нирки, допомогти ниркам позбутися від токсинів і зменшити навантаження на них. Регулярне вживання огірків дуже корисно для здоров'я цього органу.

Огірки - це овочі з найвищим вмістом води. Так, огірок середнього розміру буде важити близько 200 грамів і містити близько 190 грамів води.

Крім того, огірок також містить мінерали, такі як калій, кальцій, магній, залізо, цинк і селен, які дуже багаті мікроелементами.

Як вживання огірків діє на нирки

Як правило, після вживання огірків вода в огірках може потрапити в нирки протягом півгодини. Ця вода, багата мінералами, може ефективно поліпшити здоров'я нирок і запобігти різним захворюванням органу.

Вода, багата різними мікроелементами, також розбавить концентрацію сечі і прискорить виведення сечі, що може не тільки запобігти утворенню каменів в нирках, але і знизити навантаження на нирки.

При цьому огірки - низькокалорійні. Огірок середнього розміру містить всього 30 калорій, що звичайно ж не зашкодить, а тільки допоможе вашій фігурі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Ось що може статися з вашим організмом, якщо їсти огірки кожен день 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.02.2022 829
Еще материалы раздела «Суспільство»