<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Чоловіки мають отримати "мітку" у військовому квитку: що таке штрихкод і чому без нього будуть проблеми  Чи вплине зустріч Путіна і Сі на позицію України щодо перемовин: у НАТО зробили жорстку заяву  Смачне вівсяне печиво: класичний рецепт з вівсяних пластівців, без борошна, з бананом  Астрономи знайшли нову планету, яка нагадує Землю: що про неї відомо  Не лише ТЦК: де чоловіки можуть оновити свої військово-облікові дані  Наступ Росії на Харків: Путін зробив заявувсі новини дня
Політика
Україна
22.02.2022 734

Україна назвала плани щодо ОРДЛО та Криму: ніяких військових дій проти населення

Секретар РНБО Олексій Данілов озвучив плани щодо ОРДЛО та Криму. За його словами, ніяких військових дій проти населення не буде.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на брифінг секретаря РНБО.

Він озвучив завдання української влади - "мирним шляхом повернути території, які є на сьогодні окуповані РФ".

"Ми не можемо вести військові дії проти частини нашого населення. Те, що стосується всіх процесів, ми вітаємо це, щоб дипломатичним шляхом вирішилися всі питання", - заявив він.

Нагадаємо, РФ неодноразово намагалась звинуватити Україну в "силовому поверненні окупованих територій". Втім, ЗСУ повідомляють, що бойовики обстрілюють позиції, звинувачуючи в цьому українську сторону.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна назвала плани щодо ОРДЛО та Криму: ніяких військових дій проти населення 5.00 5 1
Політика / Україна
22.02.2022 734
Еще материалы раздела «Україна»