<
НОВИНИ ДНЯ: Чому в Кремлі кажуть про "буферну зону" в Україні: аналітики пояснили  Наталка Діденко назвала області, в яких 20 травня буде найспекотніше  В Україні потепліє, але не без "сюрпризів": прогноз погоди на тиждень  Погода на літо 2024: чи буде сильна спека в Україні  Чи заборонять в Україні Telegram – що кажуть в ГУР  Справжнє тепло повертається: синоптики потішили прогнозом погоди на 20 травня  У Пентагоні розповіли про катастрофічні наслідки атак українських БПЛА по НПЗ у Росіївсі новини дня
Політика
Україна
21.02.2022 546

Українців попередили про нові кібератаки та назвали дату

Урядова команда реагування на комп’ютерні надзвичайні події України СERT-UA попередила про можливість нових кібератак на веб-сайти державного сектору, банківського сектору, сектору оборони. Атаки заплановані на 22 лютого.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-службу Держспецзв'язку.

Як зазначили СERT-UA, було виявлено повідомлення на сайті Raidforums за посиланням, що містить погрозу проведення кібератак 22 лютого.

"У повідомленні йшлося про оренду серверів для підготовки нових атак на веб-сайти державного сектору, банківського сектору, сектору оборони. За цим повідомленням вбачається, що атаки повинні здійснити дефейс веб-ресурсів, що розміщуються в зоні .ua.", - йдеться в попередженні.

Нагадаємо, 15 лютого на Україну була здійснена найбільша в історії кібератака.

У США повідомили, що до DDoS-атак на українські сайти державних органів і банків причетні спеціальні служби Російської Федерації. А саме - Головне розвідувальне управління генерального штабу Російської Федерації (ГРУ).

Оценка материала:

5.00 / 1
Українців попередили про нові кібератаки та назвали дату 5.00 5 1
Політика / Україна
21.02.2022 546
Еще материалы раздела «Україна»