<
НОВИНИ ДНЯ: "Піхота зробила все можливе": DeepState – про скандал зі 125-ю бригадою  Рецепт карі з курячим філе та болгарським перцем  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортіввсі новини дня
Політика
Україна
22.02.2022 978

Путін боїться, що Україна разом з НАТО спробує силою повернути Крим

Президент РФ Володимир Путін вважає, що після прийняття України в НАТО, загрози для Росії "багаторазово зростуть". За його словами, тоді окупований Крим почнуть повертати силовим шляхом.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву Путіна в ході засідання Радбезу РФ.

Путін нагадав, що 5 стаття договору про створення НАТО передбачає, що всі країни повинні воювати на боці свого союзника, якщо він піддається агресії.

"Оскільки ніхто не визнає волевиявлення кримчан і севастопольців, а Україна наполягає, що це її територія, у нас виникає реальна загроза, що вони почнуть відвойовувати цю, як вони вважають, свою територію військовим способом", - додав російський лідер.

За його словами, в такому випадку весь Північноатлантичний блок буде зобов'язаний включитися в ці події.

Нагадаємо, все вище військово-політичне керівництво України неодноразово заявляло, що окуповані території повернуться в Україну виключно мирним дипломатичним шляхом.

Зазначимо, раніше Путін уже висловив побоювання, що після вступу до НАТО Україна нібито спробує повернути окупований Крим силовим шляхом.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін боїться, що Україна разом з НАТО спробує силою повернути Крим 5.00 5 2
Політика / Україна
22.02.2022 978
Еще материалы раздела «Україна»