<
НОВИНИ ДНЯ: Чи залишиться Україна без допомоги у разі перемоги Трампа на виборах: у МЗС Польщі здивували заявою  Скасування маршу "Безсмертний полк" в РФ: британська розвідка пояснила, з чим це пов'язано  Оборона чи наступ: які головні завдання у ЗСУ на цей рік після розблокування допомоги від США  Гороховий суп із копченими ребрами: простий рецепт  Прокляття фараона: яку небезпеку приховують давньоєгипетські гробниці  Макрон готовий обговорити ідею використання ядерних боєголовок для "захисту ЄС"- ЗМІ  "Харків – сакральна мета Путіна": генерал-лейтенант ЗСУ розповів, чи здатна РФ захопити містовсі новини дня
Політика
Росія
21.02.2022 932

Путін сьогодні прийме рішення щодо визнання "ЛДНР"

Президент Росії Володимир Путін заслухав членів Радбезу РФ щодо необхідності визнання незалежності так званих "ЛНР" і "ДНР". Остаточне рішення глава Кремля повинен прийняти сьогодні, 21 лютого.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на засідання Радбезу РФ.

"Рішення (щодо визнання "ЛДНР" - ред.) буде прийнято сьогодні", - сказав Путін, на цьому засідання Радбезу РФ було закінчено.

В ході засідання Радбезу РФ всі його члени виступили перед Путіним та розповіли про свою позицію щодо необхідності визнання "ЛДНР". Всі вони підтримали таке рішення, та закликали Путіна ухвалити його якомога скоріше.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін сьогодні прийме рішення щодо визнання "ЛДНР" 5.00 5 1
Політика / Росія
21.02.2022 932
Еще материалы раздела «Росія»