<
НОВИНИ ДНЯ: Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄСвсі новини дня
Політика
Світ
21.02.2022 861

Путін заявив Макрону і Шольцу, що визнає "ЛДНР"

Президент Росії Володимир Путін заявив президенту Франції Еммануелю Макрону і німецькому канцлеру Олафу Шольцу, що визнає так звані Донецьку і Луганську "народні республіки". І підпише відповідний указ.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Кремля.

Повідомляється, що Путін розповів співрозмовникам про підсумки розширеного засідання Ради безпеки Росії, на якому розглядалося визнання "ЛДНР".

"З урахуванням всього цього президент Росії повідомив, що найближчим часом має на увазі підписати відповідний указ. Президент Франції та федеральний канцлер ФРН висловили розчарування таким розвитком. Водночас ними було позначено готовність до продовження контактів", - йдеться у повідомленні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін заявив Макрону і Шольцу, що визнає "ЛДНР" 5.00 5 2
Політика / Світ
21.02.2022 861
Еще материалы раздела «Світ»