<
НОВИНИ ДНЯ: Цінніше, ніж ATACMS: аналітик назвав ключове озброєння з пакету допомоги США  Скільки українців позитивно ставляться до росіян попри війну: статистика вражає  У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкенвсі новини дня
Політика
Світ
22.02.2022 702

Санкції США

Потужний пакет санкцій проти російських банків підготували у США. Про це повідомляє міжнародна інформагенція Reuters. У разі вторгнення на територію України – адміністрація президента Джо Байдена запровадить обмеження на міжнародні транзакції російських банків.

Зокрема, за даними джерел, американським фінустановам заборонять обробляти операції головних російських банків, відріжуть їх від обслуговування кореспондентських рахунків, котрі відкривають для здійснення міжбанківських переказів. Крім того, США планують занести в санкційний список російських посадовців, підприємців та компанії, заборонити їм торгівлю з американцями й заморозити їхні активи у США — повідомили у новинах «Сьогодні» на каналі «Україна».

 

Оценка материала:

5.00 / 2
Санкції США 5.00 5 2
Політика / Світ
22.02.2022 702
Еще материалы раздела «Світ»