<
НОВИНИ ДНЯ: Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Україні  Шалені черги біля ТЦК Києва: в Міноборони озвучили альтернативу тривалим очікуванням  Україна має право завдавати ударів по території Росії західною зброєю — голова МЗС Британії  Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сумвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
22.02.2022 734

В Україні сталося два землетруси

Одразу два землетруси на території України було зареєстровано у понеділок, 21 лютого. Одна з них, магнітудою 3,3 сталася у районі Кривого Рогу Дніпропетровської області, а друга – магнітудою 2,8 – у районі Червонограда Львівської області.

Про це повідомляє Головний центр спеціального контролю.

Так, на Дніпропетровщині землетрус було зареєстровано о 06:17:02, його джерело містилося в районі міста Кривий Ріг на глибині 5 км.

У Львівській області о 18:05:16 його джерело містилося в районі міста Червоноград на глибині 3 км.

Фахівці відзначили, що за класифікацією ці землетруси належать до відчутних, відчуваються небагатьма людьми, що перебувають всередині приміщення, просто неба - тільки в сприятливих умовах. Коливання схожі із тряскою, що утворюється легкою вантажівкою. Уважні спостерігачі помічають легкі коливання легких предметів, трохи сильніші – на верхніх поверхах.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Україні сталося два землетруси 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
22.02.2022 734
Еще материалы раздела «Суспільство»