<
НОВИНИ ДНЯ: Оновлення даних у ЦНАП: коли у Києві запрацює послуга  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустятьвсі новини дня
Політика
Україна
22.02.2022 653

Україна готова до жорстких рішень проти Росії, - Кулеба

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив про готовність України до жорстких рішень щодо Росії. За його словами, вони будуть продуманими, вивіреними і позбавленими емоцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на брифінг Кулеби.

"Запевняю вас, що Україна використає кожен дипломатичний інструмент для захисту нашої держави. Якщо якихось інструментів бракуватиме, то ми придумаємо цей інструмент. ", - сказав Кулеба.

Глава МЗС заявив про готовність зробити так, щоб партнери України підтримали та використали такий інструмент. Він наголосив, що керівництво країни не зупиниться ні перед чим для захисту української держави.

"Ми готові до прийняття жорстких рішень, але кожне таке рішення буде продуманим, вивіреним і позбавленим жодних емоцій", - наголосив Кулеба.

Оценка материала:

5.00 / 2
Україна готова до жорстких рішень проти Росії, - Кулеба 5.00 5 2
Політика / Україна
22.02.2022 653
Еще материалы раздела «Україна»