<
НОВИНИ ДНЯ: Найбільше падіння за 65 років: ціни на какао різко обвалились  Чи готова Франція до інтенсивної війни: генерал розкритикував президента Макрона  Погода змінюється: в Україну йдуть дощі та грози  Хто з держслужбовців має право на бронювання від мобілізації: відповідь Міноборони  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 6 – 12 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп 6-12 травня 2024 року  В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°всі новини дня
Політика
Росія
22.02.2022 1366

МЗС Росії: Питання кордонів "ЛДНР" - справа часу

Питання кордонів самопроголошених "ДНР" та "ЛНР" буде вирішено у майбутньому.

Про це заявила у вівторок, 22 лютого, представник МЗС Росії Марія Захарова.

"Необхідно було зупинити розвиток подій, пов'язаний з людськими жертвами, тому була визнана та реальність, яка сформувалася. Решта - розвиток державності, розвиток дипломатичних відносин - справа майбутнього. Бувають суверенні країни, держави, в яких не вирішено питання з кордонами або просто не зафіксовані кордони, це часто-густо. Тому це все питання майбутнього, яке вирішуватиметься", - заявила Захарова.

Також вона повідомила, що запланована на 24 лютого у Женеві зустріч глави МЗС РФ Сергія Лаврова та держсекретаря США Ентоні Блінкена не скасовувалася.

"Ми не чули жодних заяв з того боку, які б змінювали їхні плани. Ми завжди готові до переговорного процесу. І в найскладніші, напружені моменти ніколи не відмовлялися від переговорів", - сказала вона.

Зазначимо, що у РФ раніше зробили різні заяви про те, в яких кордонах визнали "ЛДНР".

Оценка материала:

5.00 / 1
МЗС Росії: Питання кордонів "ЛДНР" - справа часу 5.00 5 1
Політика / Росія
22.02.2022 1366
Еще материалы раздела «Росія»