<
НОВИНИ ДНЯ: Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо Українивсі новини дня
Політика
Росія
22.02.2022 650

Путін подав звернення до Радфеду про використання армії за кордоном

Президент Росії Володимир Путін після визнання так званих Донецької та Луганської "народних республік" просить Раду федерації РФ дозволити використання армії за кордоном. У 2014 році таке рішення передувало офіційному вторгненню російської армії до Криму.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "РИА Новости".

Повідомляється, що глава Ради Федерації (верхньої палати парламенту) Валентина Матвієнко підтвердила, що звернення Путіна щодо використання Збройних сил за межами Росії вже надійшло.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін подав звернення до Радфеду про використання армії за кордоном 5.00 5 2
Політика / Росія
22.02.2022 650
Еще материалы раздела «Росія»