<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Росія
23.02.2022 502

Путін: мінських угод більше не існує, ми визнали "ДНР" і "ЛНР"

Президент Росії Володимир Путін заявив, що мінських угод щодо мирного врегулювання ситуації більше не існує. Особливо після російського визнання так званих Донецької та Луганської "народних республік".

_kremlin_ru_44_650x410_23.02.22

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його прес-конференцію.

"Зусиллями нинішньої київської влади все було зведено нанівець, тому мінські домовленості були вбиті ще задовго до вчорашнього визнання "народних республік" Донбасу... Керівництво України публічно почало заявляти, що не збирається виконувати ці угоди, що тут сказати. І перші особи про це заявили, що ж далі чекати?... Тепер мінських угод не існує, чого їх виконувати, якщо ми визнали незалежність цих утворень?", - заявив Путін.

Нагадаємо, раніше в Офісі президента України заявили, що Росія зруйнувала мінські угоди визнанням так званих ЛДНР.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путін: мінських угод більше не існує, ми визнали "ДНР" і "ЛНР" 5.00 5 2
Політика / Росія
23.02.2022 502
Еще материалы раздела «Росія»