<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 1839

В зону ООС направлять додаткові загони поліцейських

Поліція направить в зону ООС додаткові загони силовиків. Таке рішення керівництво Національної поліції прийняло після загострення ситуації на сході України.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заступника голови Національної поліції України Олександра Фацевича під час брифінгу.

"Щодо подій на сході. У нас поліцейські теж в посиленому варіанті несуть службу. Частина поліцейських входить в сили і засоби Операції об'єднаних сил. Прийняте рішення керівництвом Національної поліції підсилитися додатковими силами. Пізніше буде надана інформація про кількість та засоби, які будуть направлені на схід", - заявив Фацевич.

За його словами, додаткові загони поліції відправляться на Донбас до кінця тижня.

Нагадаємо, що поліція посилює охорону інфраструктурних об'єктів. Цього тижня правоохоронці візьмуть під нагляд 100 таких об'єктів.

Оценка материала:

5.00 / 1
В зону ООС направлять додаткові загони поліцейських 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2022 1839
Еще материалы раздела «Україна»