<
НОВИНИ ДНЯ: Росіяни посилюють відлов інформаторів ЗСУ в Криму, але це не дасть результату, - ЦНС  Україна просила більше підтримки, а не введення військ НАТО, - Столтенберг  Чебуреки із заварного тіста: простий рецепт  Хто планував убити Зеленського: усі подробиці замаху — огляд  Перед вихідними в Україні стане трохи тепліше: прогноз на 10 травня  Путін не збирається зупинятися, він в інформаційному акваріумі, - Зеленський  Рецепт супу-пюре з цвітної капусти з вершкамивсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 1340

Замінять військомати: уряд затвердив положення про центри комплектування та підтримки

Кабінет міністрів схвалив Положення про територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Ці органи місцевого військового управління покликані замінити собою радянську систему військових комісаріатів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на засідання уряду 23 лютого, яке транслювалося в Youtube.

Як зазначається в документі, ТЦК та СП є органами військового управління, що забезпечують виконання законодавства з питань військового обов’язку і військової служби, мобілізаційної підготовки та мобілізації.

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки утворюються в Автономній Республіці Крим, областях, мм. Києві та Севастополі, інших містах, районах, районах у містах.

ТЦК та СП утворюються, ліквідуються, реорганізовуються Міноборони.

Оценка материала:

5.00 / 2
Замінять військомати: уряд затвердив положення про центри комплектування та підтримки 5.00 5 2
Політика / Україна
24.02.2022 1340
Еще материалы раздела «Україна»