<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в історії: шокувальні деталі справи американського злочинця Трампа  У Зеленського підтвердили дозвіл бити по території РФ американською зброєю  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Нестійка погода: українцям дали прогноз на початок літа  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 801

Росія обрала шлях ескалації, але Україна не планує наступальних операцій, - Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив, що країна залишається відданою лише дипломатичному шляху урегулювання збройного конфлікту на сході країни. Україна не планує жодних наступальних операцій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на його заяву під час засідання Кабміну.

"Наша держава стикнулася з найбільшими викликами з часів нашої Незалежності. Визнання Росією псевдооб'єднань на території українського Донбасу - це чергове порушення суверенітету та територіальної цілісності нашої держави.. Росія вчергове обрала шлях погроз, шантажу, військової ескалації", - зазначив Шмигаль.

Він підкреслив, що Україна в свою чергу залишається відданою політико-дипломатичному шляху вирішення конфлікту.

"Ми не планували і не плануємо наступальних операцій, ми прагнемо миру", - наголосив прем'єр.

Нагадаємо, у МЗС заявили, що Україна має два плани, щоб зупинити російське вторгнення.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія обрала шлях ескалації, але Україна не планує наступальних операцій, - Шмигаль 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2022 801
Еще материалы раздела «Україна»