<
НОВИНИ ДНЯ: Переговори з Росією можливі: Кулеба назвав дві головні умови  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  Паска, панетоне, коломба: головні відмінності великодньої випічки  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°всі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 2596

Зеленський: в Україні введуть воєнний стан

Президент України Володимир Зеленський заявив, що в країні введуть воєнний стан через вторгнення Росії. Глава держави закликав українців зберігати спокій і залишатися вдома.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення Зеленського.

"Шановні громадяни України, сьогодні рано вранці президент Путін оголосив проведення спеціальної військової операції на Донбасі. Росія завдала ударів по нашій військовій інфраструктурі та прикордонникам", - сказав Зеленський.

За його словами, у багатьох містах країни було чутно вибухи. Президент додав, що в країні буде запроваджено воєнний стан.

"Я провів розмову із президентом США Джо Байденом. Сполучені Штати вже почали формувати міжнародну підтримку України", - зазначив глава держави.

Наприкінці звернення Зеленський закликав українців зберігати спокій та залишатися вдома.

Нагадаємо, близько 05:00 24 лютого Путін оголосив про проведення спецоперації проти України і ввів на територію країни російські війська.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський: в Україні введуть воєнний стан 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2022 2596
Еще материалы раздела «Україна»