<
НОВИНИ ДНЯ: Перший в історії: шокувальні деталі справи американського злочинця Трампа  У Зеленського підтвердили дозвіл бити по території РФ американською зброєю  Дощ, місцями гроза та до +28°С: прогноз погоди по Київщині на 2 червня  Нестійка погода: українцям дали прогноз на початок літа  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 477

Мінцифри відбиває масові кібератаки на держсайти

Міністерство цифрової інформації відбиває атаки на державні сайти. З 23 на 24 лютого на всі базові інформаційні ресурси відбувалися та відбуваються кібератаки.

Про це повідомили в Telegram міністерства.

"Деякі вебресурси планово відключили, щоб їх захистити від атак. Портал та мобільний застосунок Дія продовжують працювати стабільно. Наразі Держспецзв’язку разом із іншими суб'єктами національної системи кібербезпеки працюють цілодобово, забезпечуючи доступність та цілісність інформаційних ресурсів", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, масовані кібератаки на урядові сайти України відбувалися і вчора, і раніше цього місяця.

Оценка материала:

5.00 / 1
Мінцифри відбиває масові кібератаки на держсайти 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2022 477
Еще материалы раздела «Україна»