<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 892

Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин з Росією

Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією. Про це на брифінгу оголосив президент Володимир Зеленський.

Рішення ухвалено через наступ РФ на Україну.

"Україна захищається і не віддасть своєї свободи, щоб там не думали в Москві. Для українців незалежність, право жити на своїй землі – найвища цінність", – зазначив він.

Президент додав, що Росія підло, самовбивчо напала на Україну, так само як це зробила нацистська Німеччина в Другу світові.

"Відсьогодні наші держави по різні боки світової історії. Російська держава стоїть на боці зла. Але багато що залежить від російського народу. Громадяни Росії сьогодні самі будуть обирати, на якому шляху кожен з них особисто. Усім, хто в Росії ще не втратив совість, час вийти і заявити протести проти цієї війни, проти війни з Україною", – підкреслив він.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський оголосив про розірвання дипломатичних відносин з Росією 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2022 892
Еще материалы раздела «Україна»