<
НОВИНИ ДНЯ: Мільйонні доходи нардепів 2023 року зросли: хто отримав найбільше  Залужний і Ліна Костенко отримали звання почесних громадян Києва  Спека не повернеться: в яких регіонах України 10 травня очікувати заморозків  Чи є загроза для допомоги Україні на тлі виборів у Європі: оцінка посла ЄС  Вірменія відмовилася фінансувати ОДКБ, до якої входить Росія  Говорити про ефект допомоги Україні від США на полі бою надто рано, - глава Пентагону  До України повертаються заморозки: прогноз погоди на 10 травнявсі новини дня
Політика
Україна
24.02.2022 2295

Зеленський вніс до Ради законопроект про загальну мобілізацію

Президент України Володимир Зеленський вніс до Ради законопроект про загальну мобілізацію. Рішення прийнято через напад Росії на Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на сайт Ради.

На сайті парламенту з'явився законопроект про затвердження указу президента України "Про загальну мобілізацію". Його номер - 7113.

Зазначимо, мобілізація - комплекс заходів, спрямованих на переведення державної інфраструктури та військових сил країни у військовий стан у зв'язку з надзвичайними умовами всередині країни або ж за її межами. Мобілізація може бути загальною або частковою та проводиться відкрито чи приховано.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський вніс до Ради законопроект про загальну мобілізацію 5.00 5 1
Політика / Україна
24.02.2022 2295
Еще материалы раздела «Україна»