НОВИНИ ДНЯ: Нові акцизні ставки на сигарети в євро є важливою євроінтеграційною вимогою, - експерт  Україну знову накриє дощ і сильний вітер: прогноз погоди на 29 березня  Експерт пояснив, чому ЗСУ важливо бити по аеродромах РФ на окупованих територіях  Наступ Росії: генерал Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України  Заява Макрона про відправку військ в Україну розлютила чиновників Вашингтона, - Вloomberg  В Києві очікуються сильні пориви вітру: містянам дали важливі поради  Через фінансову скруту Трамп почав торгувати Бібліями – The New York Timesвсі новини дня
Життя та Стиль
Афіша
24.02.2022 907

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.

d6d_olya_ta_masha_polyakovy_1_24.02.22

Загадки масштабного шоу «Ігри талантів» стануть справжнім викликом на перевірку логіки та інтуїції для всіх. У кожному випуску 2 команди гравців на чолі з зірковими гостями відгадуватимуть оригінальні таланти 11 незнайомців, тож інтриги та несподівані повороти чекають глядачів каналу «Україна» щосуботи. А ось в одному з ефірів боротьба буде не лише між гравцями за гроші, а й між членами сімей!

«Це дуже непроста гра, в ході якої треба неабияк порозкидати мізками. Тим паче коли граєш проти рідної доньки! Спочатку, мені здавалось, що треба їй допомагати, але коли я ввійшла в азарт, зрозуміла, що не хочу віддавати свою перемогу комусь іншому. Навіть рідній доньці! Не дам їй гроші, навіть на університет», – пожартувала Оля Полякова на знімальному майданчику каналу «Україна».

Крім того, артистка зазначила, що в грі керується виключно логікою, як і в звичайному житті. А от інтуїцію підключає лише у крайніх випадках.

Для молодої співачки та блогерки Маші Полякової – це далеко не перше шоу, в якому вона бере участь, але за словами дівчини – воно особливе, і Маша обіцяє скористатись усіма можливостями, щоб отримати перемогу.

«Це шоу – чудова нагода втерти носа мамі, адже всі наші ігри завершуються тим, що перемогу має отримати саме вона. Навіть, коли ми вдома граємо в карти, мені доводиться їй піддаватись, адже я ціную своє вільне життя і хочу, щоб мені давали дозвіл на нього. Тому й піддаюся», – поділилась донька Олі Полякової Маша Полякова з журналістами каналу «Україна».

А хто з дівчат приведе свою команду до перемоги – глядачі каналу «Україна» дізнаються зовсім скоро!

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу каналу «Україна» став мегапопулярний DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Нєнов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

Дивіться нове грандіозне шоу «Ігри талантів» у суботу, 26 лютого, о 21:00 на каналі «Україна»!

Оценка материала:

5.00 / 2
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші 5.00 5 2
Життя та Стиль / Афіша
24.02.2022 907
Еще материалы раздела «Афіша»