<
НОВИНИ ДНЯ: Полуничний мус: швидкий сезонний рецепт  Оренда квартири у Німеччині: як оплачується житло для українських біженців  Де візьмуть гроші для підвищення виплат військовим: у Верховній Раді пояснили   Кадрові зміни у вищому керівництві РФ: Путін подав сигнал Україні та Заходу – що він означає  Як приготувати смачне печиво з какао  Лавров зробив цинічну заяву щодо мирних перемовин з Україною: як відреагували в ЄС  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоровсі новини дня
Політика
Росія
24.02.2022 1302

У Росії ввели цензуру на новини про війну з Україною

Роскомнагляд зобов'язав Засоби масової інформації Російської Федерації використовувати інформацію тільки з "офіційних російських джерел" при підготовці матеріалів про російську "спецоперацію" на Донбасі. Фактично, відомство ввело цензуру на новини про війну з Україною.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на заяву регулятор.

Роскомнагляд повідомив, що за поширення "завідомо неправдивої інформації" ЗМІ загрожує адміністративний штраф до 5 мільйонів рублів. Також регулятор може блокувати подібні матеріали.

"Саме російські офіційні інформаційні джерела розташовують і поширюють достовірну і актуальну інформацію", - написав Роскомнагляд.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Росії ввели цензуру на новини про війну з Україною 5.00 5 1
Політика / Росія
24.02.2022 1302
Еще материалы раздела «Росія»