<
НОВИНИ ДНЯ: Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозом  Печиво з шоколадною крихтою: дуже простий рецепт  В Україні 24 квітня дощі та сильний вітер, на півдні до + 24°  В Україні можна отримати водійські права ще до повноліття, але є нюанс  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Новий закон про мобілізацію: хто втратить відстрочку та які зміни для її отриманнявсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2022 1090

ОП: Агресію РФ активно починають засуджувати самі росіяни

Росіяни розуміють, що їхня держава розпочала не спецоперацію, а повномасштабну війну проти України.

Таку думку радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк висловив на брифінгу в ОП, передає кореспондент Укрінформу.

"Агресію Російської Федерації на сьогодні активно починають засуджувати самі росіяни, маємо вже публічні звернення і російської журналістської спільноти, і депутатів місцевих рад, які категорично засуджують бойову операцію з жертвами, до якої вдалася Російська Федерація. Це дуже важливо. У Росії вже є розуміння того, що це не якась точкова спецоперація, це не якісь точкові бойові дії в Донецьку і Луганську, а це конкретна повномасштабна війна, яка може призвести до великих і потужних руйнацій та жертв", – зазначив Подоляк.

Він також наголосив: "Ключове – ви маєте зрозуміти, що це наша країна. Країна варта того, щоб за неї платити велику ціну".

Як повідомлялося, глава країни-агресора Володимир Путін оголосив про початок спеціальної військової операції на Донбасі. Близько 4 ранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Верховна Рада зранку 24 лютого затвердила указ Президента щодо запровадження воєнного стану на всій території України.

Оценка материала:

5.00 / 1
ОП: Агресію РФ активно починають засуджувати самі росіяни 5.00 5 1
Політика / Україна
25.02.2022 1090
Еще материалы раздела «Україна»