<
НОВИНИ ДНЯ: 7 травня в Україні почне холоднішати: де знизиться температура  Сікорський: Путін може закінчити війну за п'ять хвилин  "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватисьвсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2022 2614

Загиблим захисникам острова Зміїний присвоять звання Героя України

Президент Володимир Зеленський оголосив, що присвоїть звання Героя України прикордонникам, які загинули при захисті острова Зміїний. Глава держави відзначив їхню мужність.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення Зеленського до українців.

"На нашому острові Зміїний, захищаючи його до останнього, всі хлопці, прикордонники геройські загинули, але не відступили. Всім їм буде присвоєно звання Героя України посмертно. Вічна пам'ять тим, хто віддав життя за Україну", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, атака російських загарбників на острів Зміїний розпочалася ввечері 24 лютого. Внаслідок обстрілу всі будівлі на ньому було зруйновано, але українські прикордонники продовжували захищати свою землю. Після кількох годин бою окупанти захопили острів.

Докладніше про те, що зараз відбувається на Донбасі, про ситуацію в Україні та на українських кордонах, реакцію миру на події, що відбуваються, через вторгнення Росії - у текстовому онлайні РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Загиблим захисникам острова Зміїний присвоять звання Героя України 5.00 5 1
Політика / Україна
25.02.2022 2614
Еще материалы раздела «Україна»