<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптикиня розповіла, чи потішить теплом погода на Великдень  Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсувсі новини дня
Політика
Європа
25.02.2022 1057

Зеленський закликав європейців приїхати в Україну і битися проти агресора

Президент Володимир Зеленський звернувся до громадян європейських країн. Він закликав їх приїжджати в Україну, щоб допомогти відбити російську атаку.

Про це повідомляє РБК-Україна, посилаючись на брифінг президент.

"Якщо у вас в Європі є бойовий досвід і не хочете дивитися на нерішучість політиків, ви можете прибути в нашу державу і разом з нами захищати Європу, де це зараз дуже потрібно. Вас вже шантажували газом. Вас вже принижували. Вас вже хочуть розколоти і поділити так само, як намагаються поділити сьогодні Україну. Захищайте себе. Так само, як ми захищаємо себе", - заявив президент.

Нагадаємо, в МЗС Росії заявили, що Кремль готовий до переговорів з Україною, однак для цього українські військові повинні скласти зброю.

У той же час Володимир Зеленський закликав Путіна сісти за стіл переговорів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Зеленський закликав європейців приїхати в Україну і битися проти агресора 5.00 5 2
Політика / Європа
25.02.2022 1057
Еще материалы раздела «Європа»