<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати домашні хотдоги в духовці  У Генштабі повідомили, кому з чоловіків потрібно йти до ТЦК  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Експерт про удари СБУ по НПЗ РФ: "Путіна саджають на болісний шпагат"  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Україну накриють дощі з грозами: карта погоди на Великдень і Світлу Седмицю  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідьвсі новини дня
Політика
Україна
25.02.2022 1014

Мешканців багатоповерхівок закликають терміново перевірити дахи на наявність міток

Жителів багатоповерхівок закликають терміново перевірити (за можливості) дахи на наявність міток окупантів. У випадку їх виявлення - засипати їх землею або чимось накрити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Держспецзв'язку.

"Міська влада звертається до мешканців багатоповерхових будинків, які мають доступ до виходу на дах, з проханням терміново перевірити дахи на наявність міток. У випадку, якщо будуть виявлені якісь позначки - просимо засипати їх землею або чимось накрити", - йдеться в повідомленні.

З відповідними закликами зверталась також до мешканців і місцева влада, зокрема, у Києві, Рівному та Черкаській области.

Нагадаємо, кіберполіція створила бота в Telegram для повідомлень про виявлені мітки. Позначки залишають окупанти на дорогах.

Додамо, під Рівним затримали 18-річну дівчину, яка малювала ворожі мітки.

Оценка материала:

5.00 / 2
Мешканців багатоповерхівок закликають терміново перевірити дахи на наявність міток 5.00 5 2
Політика / Україна
25.02.2022 1014
Еще материалы раздела «Україна»