<
НОВИНИ ДНЯ: Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паски  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   Скільки заробляють українці у Польщі: нове дослідження  Один із регіонів Росії "задонатив" ЗСУ мільйони рублів: губернатор в істериці  На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкостівсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2022 10352

ЗСУ збили Іл-76 з російським десантом під Васильковим

Українські військові з системи ППО збили ворожий російський військовий транспортний літак Іл-76 з десантом в районі Василькова Київської області.

Про це 26 лютого повідомляє РБК-Україна з посиланням Генеральний штаб ЗСУ.

Так, із системи протиповітряної оборони було завдано удару по літаку з російськими десантниками. В результаті попадання летальний транспорт з окупантами був знищений.

"Наші Сили ППО збили ІЛ-76 з ворожим десантом в районі Василькова. Це помста за Луганськ 2014.Смерть ворогам!" - йдеться в повідомленні.

Так, тут у Генштабі нагадали про збитий із ЗРК у червні 2014-го окупантами український літак Іл-76, який робив посадку в аеропорту Луганська. Тоді в результаті обстрілу літак спалахнув і впав. Загинули усі 49 військовослужбовців, які були на борту.

Раніше повідомлялося, що українські льотчики збили під Вінницею штурмовик Су25 російських окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ збили Іл-76 з російським десантом під Васильковим 5.00 5 2
Політика / Україна
26.02.2022 10352
Еще материалы раздела «Україна»