<
НОВИНИ ДНЯ: Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на свято  Армія РФ готується до наступу: в ISW оцінили, які напрямки оберуть окупанти  Синоптики прогнозують "надзвичайно спекотне" літо в Європі  В Україні планують підвищити вимоги до проектної документації на будівництво: що змінюєтьсявсі новини дня
Політика
Україна
26.02.2022 8376

"Привид Києва": український пілот за 30 годин збив шість ворожих літаків

Після вторгнення російських ворожих військ на територію України у країні прославився український пілот Міг-29, який за 30 годин здобув шість повітряних перемог над російськими силами: 2хСу-35, 1хСу-27,1хМіГ-29, 2хСу-25". Його вже стали називати "примарою Києва"

Відео з героєм опублікував правозахисник Сергій Наумович. Пише rbc.ua.

"Відео дня! Красавчик! Український пілот Міг-29, який за 30 годин здобув шість повітряних перемог над російськими силами:" 2хСу-35, 1хСу-27,1хМіГ-29, 2хСу-25". . Його вже називають "Привидом Києва", - описав героя Наумович.

Його по праву можна називати Героєм України.

"Кайфую! Хороший пілот винищувача повинен добре орієнтуватися на місцевості і, криючись на дуже низькій висоті польоту, раптово вразити противника, атакуючи зі спини. Герой України!"- підписав він Відео.

Раніше ми писали також про героя українського матроса, який пожертвував своїм життям, щоб підірвати міст у Генічеську, щоб не дати ворогові пройти.

Оценка материала:

4.63 / 8
"Привид Києва": український пілот за 30 годин збив шість ворожих літаків 4.63 5 8
Політика / Україна
26.02.2022 8376
Еще материалы раздела «Україна»