<
НОВИНИ ДНЯ: Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищ  Україну розігріє до +26: прогноз погоди на 2 травнявсі новини дня
Політика
Світ
26.02.2022 858

Росію відключають від SWIFT, - Кулеба

Росію відключають від системи міжнародних банківських платежів SWIFT.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба. Пише rbc.ua.

"Офіційне рішення ще не оформлено, але вже почалася технічна підготовка до прийняття рішення і впровадження цієї санкції.

Ми гризли-гризли і вигризли. Працювала вся артикаль української дипломатії - від Президента України до аташе в українському посольстві.

Дякую також тисячам людей, зокрема українській діаспорі, які тиснуть на свої уряди для підтримки цього рішення. Цю перемогу українські дипломати присвячують усім захисникам України", - написав Кулеба.

Нагадаємо, що Захід готується відключити Росію від SWIFT.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росію відключають від SWIFT, - Кулеба 5.00 5 2
Політика / Світ
26.02.2022 858
Еще материалы раздела «Світ»