<
НОВИНИ ДНЯ: Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижнявсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 6596

ЗСУ перехопили штурмовиків під Києвом і зупинили десантників у морі, - Маляр

За минулі Збройні Сили України нарощували угруповання, що виконують завдання оборони Києва і на північному і північно-східному напрямках. Подробиці розповіла заступник міністра оборони Ганна Маляр.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на її повідомлення.

За її словами, авіація повітряних сил України протягом доби перехопила штурмовиків і транспортних літаків противника в небі над Києвом.

Також українські бійці зірвали плани російських окупантів у Чорному морі.

"Військово-морські сили зірвали висадку морського десанту в Чорноморській оперативній зоні", - йдеться в повідомленні.

Угруповання ООС протягом доби продовжувало вести активні мобільні пошуково-ударні дії в районі проведення операції об'єднаних сил і перейшли до маневрених дій.

"По всій країні триває виконання планових заходів мобілізаційного розгортання, в тому числі формування терроборони і корпусу резерву", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що вночі окупант підірвали газопровід у Харкові. Стався сильний вибух.

Оценка материала:

5.00 / 2
ЗСУ перехопили штурмовиків під Києвом і зупинили десантників у морі, - Маляр 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 6596
Еще материалы раздела «Україна»