НОВИНИ ДНЯ: У Британії визнали, що не могли б воювати з Росією понад два місяці  Смачні батуринські коржики за 110-літнім рецептом: такими ласували гетьмани  Ще буде короткочасне похолодання: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Франція найближчим часом зможе передати Україні майже 80 установок Caesar  Як Україна може досягти ядерного паритету з РФ: нардеп назвав три шляхи  28 березня в Україні стане ще тепліше, у кількох областях - дощі   Оточення Путіна не вірить у його теорію про зв'язок України і теракту під Москвою, - Bloombergвсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 9330

Російські окупанти сформували у Білорусі ударну групу гелікоптерів - Сухопутні війська

У Мозирському районі Білорусі загарбники сформували ударну групу російських бойових вертольотів для нанесення ударів по об’єктах критичної інфраструктури міст та по наших військах

Як передає Укрінформ, про це станом на 6 годину повідомили у Фейсбуці Сухопутні війська України.

«Протягом доби російські окупанти били по Києву та іншим містам балістичніми та крилатими ракетами та застосовували авіацію з території ТОТ АР Крим та Республіки Білорусь. У Мозирському районі Білорусі загарбники сформували ударну групу російських бойових вертольотів для нанесення ударів по об’єктах критичної інфраструктури міст та по наших військах», - йдеться у повідомленні.

У Сухопутних військах поінформували, що основною тактикою дій окупантів залишається рух та захоплення невеликих міст, сіл та автомобільних шляхів сполучення.

«Завдяки потужному опору цивільного населення, підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії та Національної поліції, спроби взяття під контроль великих міст успіху не мали. Основна мета противника полягає у блокуванні столиці нашої Батьківщини, міста Києва, залишається невиконаною», - зазначається в повідомленні.

Наголошується також, що угруповання Об’єднаних сил веде оборонну операцію, утримує зайняті позиції вздовж лінії розмежування. Противник успіху немає на жодному з напрямків.

Як повідомлялося, Україна четверту добу тримає натиск ворожих військ Російської Федерації, які 24 лютого вторглися до України з різних напрямків.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російські окупанти сформували у Білорусі ударну групу гелікоптерів - Сухопутні війська 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 9330
Еще материалы раздела «Україна»