<
НОВИНИ ДНЯ: Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелями  Повістки на блокпостах: що потрібно знати з ухваленням нового закону про мобілізацію  Чому у бабусі однаково смачніше: всі секрети та хитрощі приготування пасок  На Великдень погода в Україні зміниться, - синоптик Діденко  У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацюєвсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 1081

"З вашої території вбивають наших дітей". Зеленський звернувся до білорусів

На тлі війни Росії проти України президент Володимир Зеленський виступив зі зверненням до білорусів. Він заявив, що з території їхньої країни Росія вбиває українських дітей.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на звернення президента.

"На війні, яка йде зараз, ви з нами, на жаль, не на одному боці. З вашої території війська Російської Федерації запускають ракети по Україні. З вашої території вбивають наших дітей, руйнують наші будинки, намагаються зруйнувати все, що було збудовано за десятиліття ... І все це де-факто теж референдум для вас. Ви вирішуєте, хто ви. Ви вирішуєте, ким бути і як ви дивитиметеся в очі своїм дітям, один одному і сусідам. А ми - це ваші сусіди", - заявив Зеленський.

Зазначимо, Зеленський звернувся у день референдуму у Білорусі щодо змін до конституції цієї країни.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з території Білорусі було випущено крилату ракету у бік Києва, але повітряні сили ЗСУ збили її.

Вчора стало відомо, що Україна закриває пункти пропуску на кордоні із Білоруссю.

Оценка материала:

5.00 / 3
"З вашої території вбивають наших дітей". Зеленський звернувся до білорусів 5.00 5 3
Політика / Україна
27.02.2022 1081
Еще материалы раздела «Україна»