<
НОВИНИ ДНЯ: "Любимо всіх": Епіфаній розповів, чи благословлятиме одностатеві пари  Як Кремль використовує РПЦ для війни проти України: ISW проаналізував події на Великдень  В Україні 7 травня пройдуть короткочасні дощі, вдень до +26°  "Києво-Печерська лавра звільняється від духовної окупації" – Епіфаній про УПЦ (МП)  Чому зростає ціна бензину і коли вона почне знижуватись  Дощі із грозами: синоптик розповіла, якою буде погода в Україні 7 травня  На окупованій території України ПЦУ стала підпільною церквою — Епіфанійвсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 7456

Ворог зазнав великих втрат як у живій силі, так і в техніці, - РНБО

Російські окупанти зазнали великих втрат за минулу добу.

Про це повідомив Секретар РНБО Олексій Данилов.

"Четвертий день Національного спротиву. День і нічь видалися гарячими для російських окупантів у прямому сенсі. Ворог зазнав великих втрат як у живій силі, так і в техніці. Тривають важкі бої біля Харкова, який ворог хоче взяти в облогу. На Півдні українські війська і ТРО дають відсіч спробам десантування. Уночі в столиці відбувався "відстріл" ворожих ДРГ", - повідомив Данилов.

Він додав, що ця робота по зачистці території Києва триватиме і сьогодні.

"Президент України, Уряд, центральні органи виконавчої влади знаходяться в столиці - працюють над організацією відсічі російському вторгненню. Ситуація напружена, але хочу, щоб ви знали - з кожним днем нашого Національного спротиву ми міцнішаємо!" - написав секретар РНБО.

Захід увів смертельні для російської економіки санкції, накинувши фінансовий зашморг на шию кремлівському режиму, і починає поступово його затягувати.

Все більше країн приєднуються до надання допомоги Україні.

Але найголовніший наш ресурс - це сила Національного, справді Всенародного спротиву, спираючись на який Україна непереможна.

Оценка материала:

5.00 / 2
Ворог зазнав великих втрат як у живій силі, так і в техніці, - РНБО 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 7456
Еще материалы раздела «Україна»