<
НОВИНИ ДНЯ: Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних сил  Прогноз погоди у травні: синоптикиня розповіла, чого очікувати українцям  Великдень-2024. Які будуть обмеження і чи скасують комендантську годину  Чи встигнуть до зими відновити енергетику України: що кажуть експерт та Міненерго  Чи справді Україна готується до перемовин з РФ у червні: в РНБО відповіливсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 1418

МВС створило сайт для пошуку полонених та вбитих військових Росії

Міністерство внутрішніх справ України створило сайт для пошуку полонених та вбитих російських солдатів, які прибули до нашої країни з моменту окупації. Це допоможе сім’ям окупантів розшукати їх та дізнатися про їхню долю.

Про це пише РБК-Україна з посиланням на сайт РФ200.

"Тут ми оперативно розміщуватимемо фото та відео, які ми отримуємо з поля бою. Якщо ваші родичі чи знайомі перебувають в Україні та беруть участь у війні проти нашого народу - тут ви зможете отримати інформацію про їхню долю", - пише сайт.

"На гарячу лінію для родичів російських окупантів вже дзвонять сотні людей, які розшукують своїх близьких", - пише Міноборони України.

Нагадаємо, РБК-Україна писало, що за останні три дні військові РФ зазнали величезних втрат. Загинули близько 4,3 тисячі окупантів.

Оценка материала:

5.00 / 2
МВС створило сайт для пошуку полонених та вбитих військових Росії 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 1418
Еще материалы раздела «Україна»