<
НОВИНИ ДНЯ: Мобілізація, сесія НМТ, правила для водіїв та свята: на які зміни чекати у травні  Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 29 квітня – 5 травня  Що зірки нам пророкують: гороскоп на 29 квітня-5 травня 2024 року  Дощі та грози, але не всюди. Синоптики розповіли про погоду на 29 квітня  В Україні заблокували понад 2500 сайтів онлайн-казино, - Офіс генпрокурора  В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: що треба знати водіям  Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітнявсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 2169

В Україну надійшла велика партія ракет класу «повітря-повітря»

В Україну надійшла велика партія ракет класу "повітря-повітря".

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє командування Повітряних сил ЗСУ.

"Від наших західних партнерів для авіації Повітряних сил Збройних сил України надійшла велика партія ракет класу "повітря-повітря". Вони уже під крилами наших винищувачів. Льотчики запевняють, що на всіх окупантів вистачить!" - йдеться у повідомленні.

У командуванні подякували союзникам антипутінської коаліції за потужну підтримку українського війська.

Як повідомлялося, Литовська Республіка передала Україні велику кількість автоматичних гвинтівок, гармат, касок та бронежилетів.

24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив війну Україні та розпочав масштабне вторгнення. По низці українських міст завдано ракетних ударів, атаковано військові об'єкти Збройних сил України.

В Україні запроваджено воєнний стан. Президент Володимир Зеленський оголосив загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Україну надійшла велика партія ракет класу «повітря-повітря» 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 2169
Еще материалы раздела «Україна»