<
НОВИНИ ДНЯ: В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Буданов пояснив, як змінилася армія РФ від початку повномасштабної війни  Меню на Великдень 2024: найкращі страви до святкового столу  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Зеленський назвав наступні цілі диктатора Путіна після України  Спека чи дощі: метеорологиня про погоду на літо 2024всі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 3018

Прокурори передають арештовану зброю і боєприпаси на потреби ЗСУ

Прокурори передають сотні тисяч арештованої у кримінальних провадженнях зброї і боєприпасів на потреби Збройних сил України і Нацгвардії.

Про це повідомив у коментарі Укрінформу прокурор Офісу генпрокурора Андрій Синюк.

"Прокурори всіх рівнів приймають рішення про зняття арешту та передачу на потреби Збройних сил України і Національної гвардії усієї без винятку зброї, боєприпасів, вибухових речовин, які були вилучені в ході досудового розслідування кримінальних проваджень", – сказав він.

За словами Синюка, мова йде про сотні тонн вибухових речовин, сотні тисяч одиниць зброї та незліченну кількість боєприпасів до них, які зараз необхідні нашим захисникам.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив про початок "спеціальної військової операції на Донбасі". Зранку 24 лютого Росія завдала ударів по Україні та розпочала війну.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що на всій території України запроваджується воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 3
Прокурори передають арештовану зброю і боєприпаси на потреби ЗСУ 5.00 5 3
Політика / Україна
27.02.2022 3018
Еще материалы раздела «Україна»