<
НОВИНИ ДНЯ: Смачна мокра паска до святкового столу: усі гості будуть запитувати рецепт  Коли найдовший день 2024 року: дата літнього сонцестояння, традиції та прикмети  Перший день травня в Україні буде сухим і теплим  Україна збільшує випуск дронів дальньої дії. У WSJ розповіли подробиці  Салат із редиски з яйцем та огірком: рецепт простої та корисної страви  В Україні пануватиме суха і тепла погода: прогноз погоди на 1 травня  Вдома дешевше? У скільки українцям обійдеться паска на святовсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 3240

Під Прилуками на Чернігівщині знищили ворожу танкову роту

Неподалік міста Прилуки Чернігівської області українські військові знищили танкову роту противника разом з особовим складом.

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба Оперативного командування "Північ", передає Укрінформ.

"Одним з підрозділів Збройних Сил України в результаті боїв за незалежність нашої держави в районі нп Прилуки знищено танкову роту армії РФ. Рота знищена разом з особовим складом", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, глава країни-агресора Володимир Путін 24 лютого оголосив, що розпочинає спецоперацію в Україні та вводить російські війська. Після цього на ряд українських міст було скоєно ракетні удари, атаковано військові об'єкти ЗСУ.

На всій території України запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

За останню добу українські військові відстояли Київ, Чернігів, Маріуполь і Харків.

Оценка материала:

5.00 / 2
Під Прилуками на Чернігівщині знищили ворожу танкову роту 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 3240
Еще материалы раздела «Україна»