<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Росія
27.02.2022 923

Путін перевів ядерну зброю в "особливий режим"

Президент Росії Володимир Путін наказав Міноборони перевести російські сили стримування на особливий режим бойового чергування. Він дав цей наказ на зустрічі з начальником Генштабу ЗС РФ Валерієм Герасимовим та міністром оборони Сергієм Шойгу.

Таким чином, російський лідер відреагував на економічні санкції західних країн і на "агресивні висловлювання" лідерів країн НАТО щодо РФ.

"Ви бачите, що західні країни роблять не лише недружні дії щодо нашої країни в економічній сфері, я маю на увазі нелегітимні санкції, про які всі знають. Але найвищі посадові особи провідних країн НАТО допускають і агресивні висловлювання на адресу нашої країни. Тому наказую міністру оборони та начальнику генерального штабу перевести сили стримування російської армії у особливий режим несення бойового чергування", - сказав він.

Як зазначено на сайті Міноборони РФ, "стратегічні сили стримування - це основа бойової могутності ЗС РФ, призначені для стримування агресії проти РФ та її союзників, а також розгрому агресора у війні із застосуванням різних видів зброї, у т.ч. ядерної.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін перевів ядерну зброю в "особливий режим" 5.00 5 1
Політика / Росія
27.02.2022 923
Еще материалы раздела «Росія»