<
НОВИНИ ДНЯ: США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньому  Дощі, грози та заморозки: синоптик розказвав, де чекати негоди до кінця тижня  Рецепт рибного супу з лососем  Україна має найвищу в Європі готовність воювати за свою країну  Весняне тепло повертається: на сході й півдні прогнозують до +27°  Дощі не всюди та "цікава" температура. Синоптик дала прогноз на 25 квітня в Україні  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепловсі новини дня
Політика
Україна
27.02.2022 1861

У Харківській області військові РФ здаються в полон, поліція просить документувати всі випадки

Російські військові здаються в полон органам місцевого самоврядування. Поліція просить документувати всі факти і закликає всіх російських солдатів наслідувати їхній приклад.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на поліцію Харківської області.

"Є непоодинокі факти здачі в полон російських солдатів в державні органи, органи місцевого самоврядування...Закликаємо інших російських солдатів наслідувати цей приклад - скласти зброю і здатися", - йдеться в повідомленні.

При цьому, в поліції звернулися до місцевої влади з проханням ретельно документувати такі випадки, відбирати у військ агресора зброю, годувати і надати їм тимчасовий притулок.

Зазначимо, сьогодні вранці до Харкова прорвалася російська техніка, в місті ідуть бої. Техніка РФ була помічена на Олексіївці, у Гідропарку і в районі Пушкінської. Місцевих жителів просять не виходити на вулицю.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Харківській області військові РФ здаються в полон, поліція просить документувати всі випадки 5.00 5 2
Політика / Україна
27.02.2022 1861
Еще материалы раздела «Україна»