<
НОВИНИ ДНЯ: У квітні в столиці зафіксували 13 температурних рекордів  Як треба поводитися в суботу перед Великоднем та що святити в храмах: митрополит пояснив  Скільки треба "протриматись" фронту до надходження військової техніки – пояснення експерта  Антициклон впевнено розташувався в Україні: синоптик дала прогноз погоди на 2 травня  Росія виробляє зброю настільки швидко, як ніколи раніше в історії – Блінкен  "З нашого боку все готово": Зеленський різко звернувся до ЄС  Глава "Нафтогазу" закликав ЄС передати Україні ППО для захисту підземних газосховищвсі новини дня
Політика
Світ
28.02.2022 686

Путін вже використовував дві третини військової сили для вторгнення в Україну, - CNN

Володимир Путін використовував дві третини загальної бойової потужності Росії, яку він застосував для вторгнення в Україну. За оцінками Міністерства оборони США, по Україні запустили понад 320 ракет.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на CNN.

Це "як і раніше означає, що у нього є третина за межами України, що важливо", заявив журналістам у неділю високопоставлений представник Міністерства оборони США.

За оцінками США, "станом на сьогодні вранці" російські сили "запустили понад 320 ракет".

За словами чиновника, більшість з цих ракет є "балістичними ракетами малої дальності".

Як повідомляло РБК-Україна, Росія напала на Україну 24 лютого. Про те, що відбувається зараз на фронтах, в текстовому онлайні РБК-Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Путін вже використовував дві третини військової сили для вторгнення в Україну, - CNN 5.00 5 1
Політика / Світ
28.02.2022 686
Еще материалы раздела «Світ»