<
НОВИНИ ДНЯ: "Стратегічно необґрунтований крок": дипломат Брайза про критику Білого дому щодо ударів по НПЗ в РФ  Глава Rheinmetall закликав Німеччину до збільшення військових витрат  Рубані котлети з індички: швидкий рецепт  Скільки витрачати на великодній стіл: українці дали відповідь  Дощі та тепло на Великдень: прогноз погоди в Україні на 5 травня  На саміті миру у Швейцарії розроблятимуть спільну позицію щодо початку переговорів з РФ – ОП  Дефіциту ATACMS не буде: чи це правда і скільки таких ракет є у СШАвсі новини дня
Політика
Європа
28.02.2022 1639

Макрон провів чергові переговори з Путіним: про що домовилися

У понеділок, 28 лютого, президент Франції Еммануель Макрон провів чергову телефонну розмову з Володимиром Путіним. Їхні переговори тривали близько 1,5 години.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на BFM TV.

Під час розмови Макрон попросив Путіна припинити удари по цивільному населенню та забезпечити безпеку основних доріг в Україні. Як повідомив Єлисейський палац, за цими пунктами керівник Кремля "підтвердив готовність брати участь".

Нагадаємо, 24 лютого рано вранці Путін заявив про проведення спецоперації на території України, фактично оголосив війну Україні і в той же день російські військовослужбовці почали обстрілювати українські міста.

Оценка материала:

5.00 / 1
Макрон провів чергові переговори з Путіним: про що домовилися 5.00 5 1
Політика / Європа
28.02.2022 1639
Еще материалы раздела «Європа»