<
НОВИНИ ДНЯ: Україна тисне на Байдена, щоб отримати дозвіл бити по РФ: що кажуть в Білому домі  Шольц закликав не завищувати очікувань від саміту миру  В Україні розширили географію населених пунктів, де можна купити житло в рамках "єВідновлення"  Блінкен детально розповів про план США, що допоможе Україні "міцно стояти на ногах"  Щоб котлети були соковитими, що рекомендують досвідчені господині додати до фаршу  Путін помиляється, розраховуючи на тривалу війну: Блінкен назвав причини  Яка пенсія "світить" українцям із зарплатою у 20 тисяч: розмір здивуєвсі новини дня
Політика
Україна
28.02.2022 3896

Не очікували, що їх відправили воювати. В Сумській області затримали 8 окупантів

В Сумській області затримали 8 російських окупантів. Загарбники не знали, що їхали на війну в Україну.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Національну поліцію.

"В одному із районів області поліцейські разом з територіальною обороною затримали 8 військових Російської Федерації. Всі вони своїми діями посягали на територіальну цілісність, суверенітет та недоторканість України. Нападникам від 20 до 30 років. З їх слів, вони приїхали на навчання та зовсім не очікували, що їх відправили воювати", - йдеться у повідомленні.

Проти затриманих відкрили кримінальну справу. Окупантам повідомили про підозру у вчинені злочинів проти безпеки України.

Оценка материала:

5.00 / 2
Не очікували, що їх відправили воювати. В Сумській області затримали 8 окупантів 5.00 5 2
Політика / Україна
28.02.2022 3896
Еще материалы раздела «Україна»