<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2022 2698

Кадиров уперше визнав втрати серед чеченців на війні в Україні

Глава Чечні Рамзан Кадиров повідомив про загиблих та поранених під час війни в Україні уродженців республіки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на ТГ-канал Кадирова.

За його словами, «двоє померло, ще шестеро отримали поранення різного ступеня».

До цього два дні тому голова Чечні повністю спростовував інформацію про загибель чеченських військовослужбовців та їхніх командирів.

У свою чергу, міноборони РФ вперше визнало втрати під час війни в Україні лише у неділю увечері. Водночас цифри не було названо.

Як повідомляв Укрінформ, на ранок неділі стало відомо, що українські військові знищили підрозділ кадировців під Гостомелем. Серед інших, було ліквідовано командира 141-го полку чеченської Росгвардії Магомеда Тушаєва.

Президент РФ Володимир Путін 24 лютого розпочав війну з Україною. Російські війська шостий день обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, ракети потрапляють у житлові будинки.

В Україні запровадили військовий стан та оголосили загальну мобілізацію.

Оценка материала:

5.00 / 2
Кадиров уперше визнав втрати серед чеченців на війні в Україні 5.00 5 2
Політика / Україна
01.03.2022 2698
Еще материалы раздела «Україна»