<
НОВИНИ ДНЯ: Готуємо соус "Тартар" вдома: в 100 разів смачніше за магазинну "хімію"  Історична сенсація: артефакти з Міста Давида розкрили несподівані деталі біблійних подій  Пройде дощ: Гідрометцентр спрогнозував потепління в Київській області до +19  Загроза наступу РФ на Київ: в Сухопутних військах приголомшили заявою про захист столиці  Пшоняна каша на молоці запечена в духовці: рецепт корисного сніданку  Пікнік скасовується? Детальний прогноз погоди в Україні на вихідні  Коли Україна стане членом НАТО – прогноз посла Німеччинивсі новини дня
Політика
Росія
01.03.2022 861

Росія готується провокацією втягнути Білорусь у війну, – українська розвідка

Головне управління розвідки Міноборони заявило про підготовку Росією свідомої провокації для виправдання використання білоруських військ в Україні.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний Telegram-канал Головного управління розвідки МО.

Українські розвідники виявили у прикордонні орієнтовно 300 білоруських танків. Наразі вони залишаються на території Білорусі.

"Колона ще не перетнула кордон і чекає на маршруті м. Пінськ – Іванове – Драгічин (приблизно 30 км від Державного кордону України). Очікується, що Росія планує провести свідому провокацію, щоб виправдати заплановану атаку білоруських військ", – йдеться у повідомленні ГУР Міноборони.

Військові підрозділи Білорусі з'явилися біля кордонів України напередодні. Вони зосередилися на Волинському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 1
Росія готується провокацією втягнути Білорусь у війну, – українська розвідка 5.00 5 1
Політика / Росія
01.03.2022 861
Еще материалы раздела «Росія»