<
НОВИНИ ДНЯ: У Міноборони обіцяють запровадити електронну чергу до ТЦК: коли запрацює  Рецепт легендарної паски від Дарії Цвєк: це щось неперевершене  В Україні утримається суха погода, вдень до +23°  РФ не запрошена на саміт миру, але процес без неї немислимий – заява Швейцарії  США попередили, що Грузія ризикує зв'язками з НАТО та ЄС через закон про іноагентів  В частині України втримається справжнє травневе тепло: прогноз погоди на 3 травня  Проблема хрущівок в Україні. Які варіанти рішення розглядають у парламентівсі новини дня
Бізнес
Економіка
01.03.2022 1360

Концерн Volkswagen заборонив постачання російським дилерам автомобілів, що вже знаходяться в країні

Концерн Volkswagen зупинив постачання нових автомобілів російським дилерським центрам. Йдеться про машини, вже знаходяться в Росії.

Про це повідомляє РБК-Украина Авто з посиланням на агентство Reuters.

Volkswagen тимчасово припинив постачання автомобілів, що вже знаходяться в Росії, в місцеві дилерські центри. Уточнюється, що мова йде про всі марки, що входять до складу німецького концерну — Audi, Skoda, Volkswagen, Volkswagen, Bentley, Lamborghini та Ducati.

Крім того, Volkswagen оголосив про припинення на цьому тижні виробництва на двох німецьких заводах через затримки з постачання деталей, що виробляються в Україні. Раніше ми повідомляли, що російським дилерам припинили постачання нових авто Jaguar Land Rover і General Motors, представлений в Росії маркою Chevrolet.

Оценка материала:

5.00 / 2
Концерн Volkswagen заборонив постачання російським дилерам автомобілів, що вже знаходяться в країні 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
01.03.2022 1360
Еще материалы раздела «Економіка»