<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reuters  Мобілізація в Україні. Повний перелік хвороб, з якими точно не беруть на службу  Путін проголосив героями Росії канібалів і маніяків, – Кислиця в Радбезі ООН  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецептвсі новини дня
Політика
Україна
01.03.2022 737

Знищено групу з ліквідації Зеленського - Данілов

В Україну для ліквідації президента Володимира Зеленського відправили елітний підрозділ кадировців, частина його перебуває під прицілом українських військових.

Про це заявив голова РНБО Олексій Данілов в ефірі телеканалу Україна 24 у вівторок, 1 березня.

"Спецоперація, яка мала бути проведена безпосередньо кадировцями з ліквідації нашого президента, нам на сьогодні повністю відома. Я можу сказати, що ми отримали інформацію від представників ФСБ, які не мають бажання брати участь у цій кривавій війні. Завдяки цьому була знищена, безпосередньо, та кадировська елітна група, яка приїхала сюди для ліквідації нашого президента", - заявив він.

За його словами, після прибуття в Україну вони поділилися на дві групи.

"Ми їх відслідковували. Одна група була накрита в Гостомелі, друга зараз перебуває під прицілом. Ми не віддамо нікому ні нашого президента, ні нашу країну. Це наша земля", - сказав Данілов.

Оценка материала:

5.00 / 2
Знищено групу з ліквідації Зеленського - Данілов 5.00 5 2
Політика / Україна
01.03.2022 737
Еще материалы раздела «Україна»