<
НОВИНИ ДНЯ: Танго Мілея. Чому Аргентина нарощує підтримку України  Спека до +27: Гідрометцентр розповів про погоду на Київщині 21 червня  Спека спаде: синоптикиня розповіла, якої погоди чекати в Україні  Закон про демобілізацію: коли можуть ухвалити та за якої умови — секретар комітету Ради  Сонце пектиме з-за хмар: якою буде погода в Україні на 21 червня  "Дві зими з відключеннями": експерт негативно оцінив стан української енергосистеми  В Україні 19 червня без опадів, вдень до 32°всі новини дня
Політика
Україна
02.03.2022 728

Обережно! Російські окупанти можуть мінувати покинуту військову техніку

Жителів України попередили, що російські окупанти можуть мінувати військову техніку, яку кидають на дорогах.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Центр протидії дезінформації РНБО.

Громадян України закликали бути обережнішими з військовою технікою російських окупантів, оскільки вона може бути замінована.

"Увага! Важливо! Центр протидії дезінформації при РНБО України застерігає! За інформацією Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України, в Сумській області ворог мине кинуту техніку! 28 лютого в районі с. Штепівка (Сумська область) окупант кинув заміновану бойову техніку. При спробі проникнення в неї загинув місцевий житель.

Попереджаємо! Будьте пильні та вкрай обережні! Без необхідності не намагайтеся проникнути в Покинуту ворожу техніку і не торкайтеся до залишених окупантом речей! Бережіть свої життя! Все буде Україна!"- сказано в повідомленні.

Перемога буде за нами! Слава Україні!

Оценка материала:

5.00 / 2
Обережно! Російські окупанти можуть мінувати покинуту військову техніку 5.00 5 2
Політика / Україна
02.03.2022 728
Еще материалы раздела «Україна»