<
НОВИНИ ДНЯ: Які мінімальні пенсії в Україні 2024 року: від чого залежить розмір, скільки отримують українці  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  Мобілізація працівників: кого не призвуть до війська  Мобілізація в Україні: чому за кермо тролейбусів хочуть посадити 18-річних і до чого тут універсальні жінки  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травня  Мобілізація по-новому 2024: скількох чоловіків призвуть на війну та якими методамивсі новини дня
Політика
Україна
02.03.2022 1363

Полонений російський військовий розповів про звірства у своїй армії - СБУ

Служба безпеки України опублікувала відео із свідченнями полоненого російського загарбника: він розповідає про звірства у своїй армії - офіцери РФ вбивають своїх поранених солдат.

Про це пресслужба СБУ поінформувала у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Полонений російський окупант розповідає про звірства у своїй армії – офіцери вбивають своїх поранених солдат, залишають загиблих на полі бою, не сповіщають рідних», - поінформувала СБУ.

Полонений загарбник, серед іншого, розповідає таке: «Нас відправили на смерть. Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла».

«Цьому «вояку» пощастило більше, ніж іншим, - він потрапив у полон до України. Загарбник плаче та просить маму звернутись до «Спілки матерів Росії», сподівається на обмін. Солдат боїться і за долю рідних, тож просить не розповідати всю правду про війну в Україні, аби не потрапити під репресії російських спецслужб», - поінформували у відомстві.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Запроваджено воєнний стан. Глава Української держави Володимир Зеленський підписав указ про загальну мобілізацію.

Полонений російський окупант розповідає про звірства у своїй армії – офіцери вбивають своїх поранених солдат, залишають загиблих на полі бою, не сповіщають рідних.

«Нас відправили на смерть. Вони навіть 200-х не забирають! Вони поранених самі вбивають! Тиждень минув, а нікому навіть похоронка не прийшла».

Цьому «вояку» пощастило більше, ніж іншим, - він потрапив у полон до України.

Загарбник плаче та просить маму звернутись до «Спілки матерів Росії», сподівається на обмін.

Солдат боїться і за долю рідних, тож просить не розповідати всю правду про війну в Україні, аби не потрапити під репресії російських спецслужб.

Оценка материала:

5.00 / 2
Полонений російський військовий розповів про звірства у своїй армії - СБУ 5.00 5 2
Політика / Україна
02.03.2022 1363
Еще материалы раздела «Україна»