<
НОВИНИ ДНЯ: Байден і Трамп погодилися на два раунди дебатів: коли вони відбудуться  Як приготувати смачні голубці: чим замінити рис у фарші  Потеплішає до +21: Гідрометцентр розповів, на яку погоду очікувати мешканцям Київщини  В Україні знову теплішає: якою буде погода 17 травня  Чи реально мобілізуватися на цивільну посаду в армії: в Міноборони відповіли  Погода в Україні зміниться: синоптик розказала, до чого готуватись  До України повертається потепління: чи скрізь погода потішить 17 травнявсі новини дня
Політика
Росія
02.03.2022 1776

Російська влада вимкнула "Ехо Москви" та телеканал "Дождь"

За вимогою російської Генпрокуратури радіостанція "Ехо Москви" та телеканал "Дождь" зазнали обмежень у своїй роботі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Telegram-канал головного редактора "Еха Москви" Олексія Венедіктова.

Правоохоронці вимагали призупинити роботу сайтів обох компаній через "матеріали із закликами до екстремістської діяльності". Обидва ресурси вже перестали працювати на території РФ. Ті ж проблеми з ефірним мовленням.

Зокрема, головний редактор "Еха Москви" Олексій Венедіктов заявив, що радіостанція вимкнена з ефіру. Натомість "Дождь" оголосив про продовження мовлення в YouTube.

Раніше обидва ресурси звинуватили в поширенні "свідомо неправдивих звісток про дії російських військових" під час війни в Україні. 66 % акцій "Ехо Москви" належать "Газпром-Медіа Холдингу". Телеканал "Дождь" внесений до переліку т. зв. іноагентів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Російська влада вимкнула "Ехо Москви" та телеканал "Дождь" 5.00 5 2
Політика / Росія
02.03.2022 1776
Еще материалы раздела «Росія»